Vluchtmisdrijf

Vluchtmisdrijf

U bent betrokken bij een ongeval met materiële schade en pleegt vluchtmisdrijf.

Politierechtbank

U riskeert te worden vervolgd door de Procureur des Konings. Indien u moet voorkomen voor de politierechtbank riskeert u een veroordeling tot een geldboete van €1200-€12.000 en een gevangenisstraf van vijftien dagen tot zes maanden.

U bent betrokken bij een ongeval met lichamelijk letsel en pleegde een vluchtmisdrijf

U riskeert te worden vervolgd door de Procureur des Konings. Indien u moet voorkomen voor de politierechtbank riskeert u een veroordeling tot een geldboete tussen de € 2400  en €30.000 en een gevangenisstraf van vijftien dagen tot twee jaar. Bovendien kan u veroordeeld worden tot een rijverbod van ten minste drie maanden en ten hoogste 5 jaar of levenslang.

Gezien de grote verschillen tussen de minimum en maximum straf is het belangrijk om de juiste advocaat in te schakelen voor uw rechtszitting. Onze advocaten hebben geruime praktijkervaring in het pleiten van verkeersdossiers.

Hebt u vragen?

Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht specialist bij u in de buurt contact op neemt. Hiervoor bespreekt de juridische intake balie graag de mogelijkheden met u.

Neem contact met ons op

Mail uw vraag naar onze adviesbalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

  Bel naar 03 808 38 59

  Neem contact met ons op

  Mail uw vraag naar onze adviesbalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

   Stap 1

   Leg uw juridische probleem kosteloos voor aan onze juristen. Per mail of via
   03 – 808 38 59. De Verkeersrecht Advocaten intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

   Stap 2

   De Verkeersrecht Advocaten intakebalie analyseert uw situatie en brengt u geheel vrijblijvend in contact met de beste advocaat voor uw verkeersdossier. Houd relevante documenten bij de hand.

   Stap 3

   De advocaat neemt kosteloos telefonisch contact met u op binnen 2 uur. Tijdens dit gesprek worden afspraken met u gemaakt voor het verdere verloop van uw zaak.

   Onze premium partners

   Footer-Verkeersrecht-Transparant-1