Procedures

Hier vindt u informatie over de volgende procedures

Drugstesten

Eerst moet men door middel van een checklist controleren of men recent drugs heeft gebruikt.
Indien men ten minste drie tekenen verdeeld over twee verschillende rubrieken kan aanduiden dan kan dit beschouwd worden als een indicatie voor recente tekenen van druggebruik…[lees meer]

Rijbewijs

De Procureur des Konings beveelt aan de politie om uw rijbewijs onmiddellijk in te trekken indien u staande wordt gehouden met meer dan 0,8 promille alcohol in het bloed (0,35 mg alveolaire lucht) of indien u een vastgestelde snelheidsovertreding begaat van die aard (doorgaans wanneer meer dan 30 km/u te snel is gereden) dat een onmiddellijk intrekking gerechtvaardigd is…[lees meer]

Neem contact met ons op

Mail uw vraag naar onze adviesbalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

  Bel naar 03 808 38 59

  Neem contact met ons op

  Mail uw vraag naar onze adviesbalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

   Stap 1

   Leg uw juridische probleem kosteloos voor aan onze juristen. Per mail of via
   03 – 808 38 59. De Verkeersrecht Advocaten intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

   Stap 2

   De Verkeersrecht Advocaten intakebalie analyseert uw situatie en brengt u geheel vrijblijvend in contact met de beste advocaat voor uw verkeersdossier. Houd relevante documenten bij de hand.

   Stap 3

   De advocaat neemt kosteloos telefonisch contact met u op binnen 2 uur. Tijdens dit gesprek worden afspraken met u gemaakt voor het verdere verloop van uw zaak.

   Onze premium partners

   Footer-Verkeersrecht-Transparant-1