Over ons

Verkeersrecht Advocaten

Verkeersrecht-Advocaten.be is een kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke verkeersrecht advocaten gespecialiseerd in alle vormen van verkeersrecht. Elk deelnemend kantoor staat garant voor bereikbaarheid, service en vakkundigheid.

Met vestigingen door heel België vindt u altijd wel een kantoor bij u in de buurt. Alle kantoren zijn bovendien 7 dagen in de week bereikbaar via onze Intakebalie op 03 808 38 59 (lokaal tarief).

Onze geschiedenis

Vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening nog beter en toegankelijker kan, is in 2016 onder leiding van Advocaten Zakendesk samen met een aantal advocatenkantoren gezamenlijk Verkeersrecht-advocaten.be opgezet. Met Verkeersrecht-Advocaten.be wordt invulling gegeven aan de veranderende wensen en eisen van de rechtzoekende, met de individuele juridische situatie als uitgangspunt.

Onze beloften

–  Goede service en klanttevredenheid is onze voornaamste prioriteit
–  Een kosteloze intake en snelle reactie
–  Zeven dagen per week bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend
–  Duidelijke afspraken over de opdracht en de te verwachten resultaten
–  Eén desk voor advocaten en bemiddelaars

Samen sterk

Alle advocaten hebben een eigen profiel op onze website. Dankzij de beproefde ‘samen sterk’ formule is Verkeersrecht-Advocaten.be aan het uitgroeien tot een van de grootste verkeersrecht platformen van België. Door onze gezamenlijke marketing hebben wij een goede naam in de markt opgebouwd waar we trots en zuinig op zijn.

Onze ambitie

Onze ambitie is het nog verder laten uitgroeien van het aantal deelnemende kantoren met een nog betere regionale dekking. Daarnaast zullen wij blijven werken aan optimale service van de deelnemende kantoren aan alle rechtzoekenden. Daarnaast zullen wij gezamenlijk een aantal slimme en gebruikersvriendelijke digitale oplossingen voor de rechtzoekende introduceren. Op deze manier maken we het voor de rechtzoekende nog eenvoudiger om zijn verkeersdossier aan ons voor te leggen op een manier zoals het hem het beste uitkomt.

Met onze focus op service, klantentevredenheid en het landelijke netwerk van ervaren en gespecialiseerde advocaten willen wij de favoriete keuze zijn van een ieder die een oplossing wenst van een strafrechtelijk probleem in het verkeer.

Hebt u vragen?

Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht specialist bij u in de buurt contact op neemt. Hiervoor bespreekt de juridische intake balie graag de mogelijkheden met u.

Neem contact met ons op

Mail uw vraag naar onze adviesbalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

 

  Bel naar 03 808 38 59

  Neem contact met ons op

  Mail uw vraag naar onze adviesbalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

   Stap 1

   Leg uw juridische probleem kosteloos voor aan onze juristen. Per mail of via
   03 – 808 38 59. De Verkeersrecht Advocaten intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

   Stap 2

   De Verkeersrecht Advocaten intakebalie analyseert uw situatie en brengt u geheel vrijblijvend in contact met de beste advocaat voor uw verkeersdossier. Houd relevante documenten bij de hand.

   Stap 3

   De advocaat neemt kosteloos telefonisch contact met u op binnen 2 uur. Tijdens dit gesprek worden afspraken met u gemaakt voor het verdere verloop van uw zaak.