Advocatenkantoor Reymen

Over advocatenkantoor Reymen

Advocatenkantoor Reymen is een Belgisch onafhankelijk advocatenkantoor gevestigd in St-Truiden (Zepperen). Wij staan onze cliënten bij in diverse aangelegenheden waarbij wij steeds streven naar de best mogelijke oplossing. Wij begeleiden u bij projecten, onderhandelingen en geschillen op verschillende niveaus en in verschillende domeinen.

Wij staan verdachten bij voor hun verdediging bij de politierechtbank en de correctionele rechtbanken over heel België, maar voornamelijk in de regio Limburg en Vlaams Brabant. Wij verdedigen daders van verkeersinbreuken maar bieden daarnaast ook slachtoffers de nodige bijstand voor de recuperatie van hun schade zowel materiële, stoffelijke schade als morele schade.

Wij spreken eveneens deskundigen aan om samen met ons de schade te begroten zowel binnen als buiten de rechtbank. De vergoeding van schade verschilt naargelang de context: arbeidsongeval of ongeval gemeenrecht. Vaak dient ook de aansprakelijkheid nagegaan te worden, evenals de begroting van lichamelijke en/of materiële schade. Daar komt nog eens bij dat de wetgeving betreffende het verkeer voortdurend wijzigt. Ons advocatenkantoor helpt u graag verder om een uitweg te vinden in deze complexe materie.

Wij adviseren en begeleiden u bij zaken betreffende:

 • Alcohol en verkeer
 • Vluchtmisdrijf
 • Regresvordering
 • Voertuigschade
 • Lichamelijke schade
 • Rijverbod
 • Schadevergoedingen
 •  Zwakke weggebruikers

 

DeAdvocaten

mr. G. Reymen

mr. G. Reymen

Plaats: Sint-Truiden

Mr. Geert Reymen is sedert 1997 advocaat aan de balie te Hasselt. Hij heeft een jarenlange ervaring in verkeerszaken. Hij neemt niet alleen de verdediging op van de dader, maar staat vaak ook aan de zijde van de slachtoffers…  [lees meer]

Advocatenkantoor-Reymen-900px-150x150

Bel de intakebalie

03 808 38 59

Openingstijden intakebalie

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag 08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 16:00
Feestdagen Gesloten

Neem contact met ons op

Mail uw vraag naar onze adviesbalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

  Stap 1

  Leg uw juridische probleem kosteloos voor aan onze juristen. Per mail of via
  03 – 808 38 59. De Verkeersrecht Advocaten intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

  Stap 2

  De Verkeersrecht Advocaten intakebalie analyseert uw situatie en brengt u geheel vrijblijvend in contact met de beste advocaat voor uw verkeersdossier. Houd relevante documenten bij de hand.

  Stap 3

  De advocaat neemt kosteloos telefonisch contact met u op binnen 2 uur. Tijdens dit gesprek worden afspraken met u gemaakt voor het verdere verloop van uw zaak.