Desdalex Advocaten

Over Desdalex Advocaten

Historiek

De bvba Advocatenkantoor Desdalex werd opgestart op 1 januari 1996 en verhuisde precies zes jaar later naar het America House aan de Amerikalei in Antwerpen. Van daaruit zijn we uitgegroeid tot een kantoor met een zeventienkoppig advocatenteam en zeven ondersteunende en administratieve medewerkers.

In november 2015 vervoegde Claudia Van de Velde Tom Dael, Kris Luyckx en Tom Hermans als nieuwe partner. De cel familierecht werd vanaf dan uitgebreid met drie bijkomende experten in het personen- en familierecht. Een sterke aanwinst voor het kantoor.

Desdalex bouwde over de jaren heen een uitgebreide expertise op in de meest diverse takken van de advocatuur en heeft meer dan 35.000 behandelde dossiers op de teller staan.

 

Onze Filosofie

Advocaten verdedigen de juridische belangen van hun cliënten, dat spreekt voor zich. Artikel 444 van het Gerechtelijk wetboek bepaalt dat zij dat vrij doen en uiteraard ter verdediging van het recht en van de waarheid. Wij trachten voor elk juridisch probleem dan ook de best mogelijke oplossing voor te stellen. Dat doen wij middels adviezen, besprekingen met derden of raadslieden en – indien nodig – door het voeren van een proces.

Hoge kwaliteit troef

Desdalex maakt er een erezaak van om eender welke cliënt, of het nu een onderneming betreft of een particulier, advocatuur aan te bieden van hoge kwaliteit. Wij maken er trouwens een prioriteit van om aan deze hoge kwaliteit ook een betaalbaar prijskaartje te verbinden. Daarbij dragen wij vlotte communicatie en correcte informatie steeds hoog in het vaandel.

Voorts hechten wij enorm veel belang aan het beroepsgeheim – alle informatie die u ons toevertrouwt, wordt uitsluitend aangewend om uw belangen te verdedigen. Een belangrijk aspect hierbij is het principieel vertrouwelijk karakter van briefwisseling tussen advocaten onderling.

Altijd in beweging

Aangezien het recht en de rechtspraak constant evolueert, staat ook ons kantoor niet stil. Desdalex hecht bijgevolg de nodige aandacht aan voortdurende studie en bijscholing.

Onze missie

Een afgesloten dossier met een tevreden cliënt.

De Advocaten

mr. K. Luyckx

mr. K. Luyckx

Plaats: Antwerpen

Zijn passie voor het strafrecht en bekwaamheid in het pleiten van correctionele zaken en assisenzaken groeide vanuit zijn stageperiode.  Hij trad veelvuldig op in vele media-geladen strafdossiers ondermeer als…  [lees meer]

Desdalex-Kantoor-150x150

Bel de intakebalie

03 808 38 59

Openingstijden intakebalie

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag 08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 16:00
Feestdagen Gesloten

Neem contact met ons op

Mail uw vraag naar onze adviesbalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

  Stap 1

  Leg uw juridische probleem kosteloos voor aan onze juristen. Per mail of via
  03 – 808 38 59. De Verkeersrecht Advocaten intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

  Stap 2

  De Verkeersrecht Advocaten intakebalie analyseert uw situatie en brengt u geheel vrijblijvend in contact met de beste advocaat voor uw verkeersdossier. Houd relevante documenten bij de hand.

  Stap 3

  De advocaat neemt kosteloos telefonisch contact met u op binnen 2 uur. Tijdens dit gesprek worden afspraken met u gemaakt voor het verdere verloop van uw zaak.