Advocatenkantoor De Nef, Dal & Meulders

Over advocatenkantoor De Nef, Dal & Meulders

Advocatenkantoor De Nef, Dal & Meulders was jarenlang gevestigd op de Jan Van Rijswijcklaan te Antwerpen, maar is eind 2015 verhuisd naar een nieuwe locatie op het Antwerpse Zuid – vlakbij het nieuwe justitiepaleis en het Hof van Beroep – om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het kantoor bestaat uit 5 dynamische advocaten met expertise in verschillende domeinen van het recht, waaronder het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht (m.i.v. verkeersrecht), en onderscheidt zich o.m. door een goede bereikbaarheid van de advocaten, een persoonlijke en doortastende aanpak en een regelmatige en heldere communicatie.

Wij voorzien u van eerlijk juridisch advies en staan u van begin tot einde krachtdadig en professioneel bij tijdens onderhandelingen en gerechtelijke procedures.

Onze advocaten pleiten op dagelijkse basis voor de Rechtbanken van Antwerpen en omstreken, waaronder in niet geringe mate verkeersdossiers voor de Politierechtbanken.

Wat betreft kosten en erelonen zijn er diverse mogelijkheden: in veel verkeersdossiers worden deze ten laste genomen door een rechtsbijstandsverzekeraar, indien de cliënt hiervoor in aanmerking komt kunnen onze verkeersadvocaten pro deo optreden en wanneer er geen verzekeraar is en er geen pro deo – aanstelling mogelijk is, dan worden er van begin af aan duidelijke afspraken gemaakt. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

 

De Advocaten

mr. J De Nef

mr. J De Nef

Plaats: Antwerpen

Jan De Nef studeerde rechten in Antwerpen en aan de University of Sussex (Verenigd Koninkrijk), waarna hij in 1996 het kantoor van Mter. Leo van Humbeeck vervoegde. Hij bleef trouw medewerker van zijn patroon tot deze in 2007 de Balie heeft verlaten. [lees meer]

mr. B. Vrelust

mr. B. Vrelust

Plaats: Antwerpen

Bert Vrelust (°1986) vatte in 2004 zijn rechtenstudies aan op de Universiteit Antwerpen. In zijn tweede Bachelorjaar schreef hij een verhandeling in de sfeer van het buitencontractueel aansprakelijkheidsrecht. Tijdens zijn Masterjaren legde Bert Vrelust zich in het bijzonder toe op strafrecht, personen- en familierecht (inclusief jeugdrecht) en algemeen verbintenissenrecht. [lees meer]

Vrelust-Law-150x150

Bel de intakebalie

03 808 38 59

WhatsApp : 0468 – 59 20 89

Openingstijden intakebalie

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag 08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 16:00
Feestdagen Gesloten

Neem contact met ons op

Mail uw vraag naar onze adviesbalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

  Stap 1

  Leg uw juridische probleem kosteloos voor aan onze juristen. Per mail of via
  03 – 808 38 59. De Verkeersrecht Advocaten intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

  Stap 2

  De Verkeersrecht Advocaten intakebalie analyseert uw situatie en brengt u geheel vrijblijvend in contact met de beste advocaat voor uw verkeersdossier. Houd relevante documenten bij de hand.

  Stap 3

  De advocaat neemt kosteloos telefonisch contact met u op binnen 2 uur. Tijdens dit gesprek worden afspraken met u gemaakt voor het verdere verloop van uw zaak.